Nacht van de Kaap 2020 kaarten nog geldig!

Voor de kaarthouders die destijds hebben aangegeven geen refund te willen, maar hun kaartje te behouden voor de volgende editie. Is het kaartje van 2020 nog steeds geldig! Het ticket hoeft ook niet omgeruild te worden.

Tot 3 September!

 

Sponsors

Bent u geintereseerd in het sponsoren van dit unieke evenement? We hebben diverse sponsorpakketten van speciale arrangementen voor uw bedrijf tijdens het festival tot vermelding in het programmaboekje. Meer weten? Neem contact op via info@jmr.nl of bel 010 433 13 00 (tijdens kantooruren).

 

Vrijwilligers

Wil je meemaken hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij De Nacht van de Kaap? Van decoratie, artiestenbegeleiding tot gastvrouw/-heer; er zijn diverse functies waar wij jouw hulp goed bij kunnen gebruiken!

 

Praktische informatie

Wij verwelkomen u op zaterdag 3 september graag op, in en naast het SS Rotterdam, tussen Maashaven en Nieuwe Maas, recht tegenover de Euromast, in Katendrecht.

 

Geschiedenis

De Nacht van de Kaap heeft haar naam te danken aan de oude bijnaam van Katendrecht: ‘De Kaap’. Tijdens het festival wordt een beeld geschetst van de geschiedenis van het schiereiland, toen het nog een rosse buurt en zeemanskwartier was…