In verband met de aanwezigheid van een vaccinatielocatie op het 3e Katendrechtse Hoofd kan de Nacht van de Kaap voor het tweede achtereenvolgende jaar niet doorgaan. Dat is jammer voor ons, maar vooral voor jullie, de trouwe bezoekers van de Nacht van de Kaap. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de Nacht van de Kaap in 2022 een spectaculaire comeback op Katendrecht zal maken. Bent U in het bezit van kaarten voor de editie van 2020 of 2021? Geen probleem, deze kaarten zijn geldig in 2022.

Restitutie
Vorig jaar hebben we ruim een maand de mogelijkheid gegeven tot restitutie van tickets. Ondertussen is deze termijn ruimschoots verstreken, maar uiteraard snappen wij het volkomen als je toch een restitutie aan wilt vragen nu we bijna een jaar in deze situatie zitten.

Als je een e-mail stuurt naar info@jmr.nl met als onderwerp; Restitutie Nacht van de Kaap, zorgen wij dat het aankoopbedrag wordt teruggestort op je rekening.

LET OP: Zorg dat je ons mailt met het e-mail adres waar je de tickets mee hebt aangeschaft.

Ticket kwijtgeraakt?
Mocht je je ticket niet terug kunnen vinden in jouw mailbox dan kan je de volgende stappen ondernemen om deze terug te vinden:
• Ga naar https://eventix.nl/search
Tickets zoeken | Eventix
Het kan voorkomen dat je spamfilter e-mails van Eventix tegenhoudt waardoor ze niet in je mailbox terechtkomen. Met het onderstaande zoektool kun je jouw tickets online terugvinden.

eventix.nl

Wanneer dit gelukt is, zullen de tickets jouw kant op worden gestuurd. Mocht dit onverhoopt niet lukken, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij helpen je graag.