Schuif aan bij festivalrestaurant De Vliegende Hollander

Een beetje zeebonk kiest het ruime sop niet zonder behoorlijk gegeten te hebben. Of dacht je soms dat Michiel de Ruyter de Tweede Engels-Nederlandse oorlog op een lege maag heeft uitgevochten? Nee dus. Daarom organiseert de Nacht van de Kaap op 7 september het leukste drank- en spijsbacchanaal sinds het Laatste Avondmaal: Aan Tafel! Behalve de culinaire verwennerij worden tafelgasten onder meer getrakteerd op een optreden van onze favoriete festivaltroubadour en geestelijk leider van de Dopegezinde Gemeente: Pierre van Duijl. Zijn dochters Doris en Lola zijn eveneens aanwezig om ervoor te zorgen dat vaderlief de grenzen van het betamelijke benadert, maar niet overschrijdt. Behalve Pierre & kroost, staan onze Kaapse discjockeys eveneens paraat om uw diner op te luisteren met de grootste zeemanshits uit de vaderlandse geschiedenis.

Omdat onze Kaapse koks van De Toko een broertje dood hebben aan à la carte zijn zij zo vrij geweest om twee gerechten vol festivalvitamines, meezingmineralen en partyproteïnes samen te stellen, te weten:

Overheerlijke Mosselen met Zeeuwse signatuur óf Captain’s Dinner a la Nuit du Cap

Tijd: vanaf 17:00
Prijs: €19,50
Waar: Zeemanshuis
Bestel je dinerbon: >>>https://denachtvandekaap.nl/tickets/<<<

Let op: Er is maar een BEPERKT aantal plekken beschikbaar, dus haal snel je dinerbon in huis via bovenstaande link. En… de restaurantgasten die tussen 17:00 en 19:00 aanschuiven krijgen ook nog eens een drankje bij het diner. Eet smakelijk!