Bent u geintereseerd in het sponsoren van dit unieke evenement? We hebben diverse sponsorpakketten van speciale arrangementen voor uw bedrijf tijdens het festival tot vermelding in het programmaboekje. Meer weten? Neem contact op via info@jmr.nl of bel 010 433 13 00 (tijdens kantooruren).

De Nacht van de Kaap wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partijen:

 

Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdam en stimuleert de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Wij realiseren een karakteristiek festivalaanbod en een breed publiek voor kunst en cultuur in Rotterdam. De Nacht van de Kaap is onderdeel van de festivalagenda van Rotterdam Festivals.

www.rotterdamfestivals.nl

 

Na de oprichting in 1993 is JMR Event Makers onder leiding van Mark Rouwenhorst en Jasper Scholte uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende evenementenorganisaties van Nederland. Vanaf 1997 organiseerden zij de Dance Parade in Rotterdam en initiëren zij jaarlijks nieuwe spannende initiatieven zoals Strand aan de Maas, Camping Rotterdam, De Nacht van de Kaap, Art at the Warehouse en Boothstock Festival. Ook bestaande evenementen zoals het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland en de Nationale Nieuwjaarsnacht zijn evenementen waaraan JMR organisatorisch haar naam heeft verbonden.

JMR Event Makers heeft zich ontwikkeld tot een organisatiebureau dat gespecialiseerd is in de productie en uitvoering van zakelijke, publieks- en sportevenementen.

www.jmr.nl

Heineken maakt lekker bier!

www.heineken.com

 

Ignation Rotterdam maakt toffe websites!

www.ignation.io