Das Audio Combo

DasAudioCombo

DasAudioCombo

DAS AUDIO COMBO slingert het begrip orgelband ver de 21e eeuw in. Nu eens geen bloedeloze funky of jazzy shit; DAS AUDIO COMBO wentelt zich in rauwe soul, gospel en rock & roll. Maar verwacht geen gespannen, stoere koppies op het podium. De manier waarop DAS AUDIO COMBO de zaal in knalt, geeft zelfs stugge Groningers het gevoel een geboren danser te zijn. 

Wat nooit iemand opvalt, maar toch gezegd moet worden: DAS AUDIO COMBO is volledig instrumentaal. Gelukkig maar, want hoeveel goede muziek gaat er niet verloren door een slechte zanger. 

DAS AUDIO COMBO verraste op festivals als Oerol, De Parade, Eurosonic en Noorderslag. Maar net zo makkelijk vliegt de band voor één show naar Rome of opent voor de Fun Lovin' Criminals. De single op het Spaanse Butterfly Records met een ontspoorde versie van The Cramps' Human Fly, wordt zelfs gedraaid door hippe New Yorkse dj's! 

En vanwaar die bandnaam? DAS AUDIO COMBO was eerst vernoemd naar een bepaalde Duitse supermarktketen -waarvan de naam ook begint met een A- die zoveel interesse in de band had, dat ze de heren graag wilde ontmoeten in de rechtszaal. Toen volgde iets met eieren en geld... Maar genoeg voor nu: Nederland is klaar voor DAS AUDIO COMBO! 

Optredens

00:15 - 01:00   SS Rotterdam Theatre

23:00 - 23:45   SS Rotterdam Theatre