Jawel, 7 september is het weer zover: Het feest der feesten, de moeder aller festivals en de parel der publieksevenementen, beter bekend als de Nacht van de Kaap, vindt dit jaar plaats op, in en om het Stoomschip Rotterdam op Katendrecht! Ook dit jaar kunt u uw borst of borsten natmaken, want er staat weer het nodige spektakel op het programma, te weten:

ODEPODIUM
Tess et les Moutons, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, A Mili, Ode aan de Nacht met Ryanne van Dorst, Sabrina Starke, Jacques Herb, Dave von Raven, KEES, Chris Grem, Dave van der Wal, Marja van Katendrecht en Peter Blanker, DJ Ketelbink

GROUNDS GROOTSTE DANSPALEIS
Kosmo Sound, Mop Mop ft. Anthony Joseph, Boom Pam, Bernard Orchestar, London Afrobeat Collective, DJ Bootsy Paul, Silent Disco

DE PROMENADE
Baskar, Certain Animals, KO KO MO, Evil Empire Orchestra, Vincent Flatts Final Drive

ZEEMANSHUIS
Pierre van Duijl en dochters, The Cards, De Wannebiezz, The Kik, DJ Renze Lolkema

BUSKERSTAGE
NAFT, Ragmob, Itchy Fingers, Kiloknallers, Mima’s Chio Manush Orkestra, Skapiche

BILLY BAR
David Spanish, Mark du Mosch, Billy Ray de la Haye

SAUNA ZUID
Non de Jus & Rita Lynn

BORDEEL ATLANTIS
Ed en Bor

SPOT THE LOONY
The Arthurs, Mark Ritsema’s Roxy Jazz Music, Kiss the Groove, Loony Sounds

BAR DANCING DEL DISCO
Rico del Disco

SS ROTTERDAM
Zep & Friends, Caïro Liberation Front, Bonnie zonder Clyde, Foute Jongens Met Sterke Verhalen, Club Kaat met Dave van der Wal, David Severins, Lisa Chudalla, Madame Romanova, Tim Horsting en Jonas Alich, DJ Tin Tin, Vic van den Reijt & Ron Tebbens, DJ HandyTim

Las Veteranas, Hillsback Brassband, de Taalkapers